Wallsticker… men denne gang uden sticker

I en bolig med vandskurede vægge overalt, kan det være en udfordring at teste og anmelde wallstickers, som i mit seneste indlæg ”Wallsticker uden wall”. Men jeg vil lige vise, hvordan problematikken kan gribes an…

DIY: Tegn din egen "wallsticker"

 

Da jeg for… ca. fire år siden… ønskede mig en wallsticker på min væg, greb jeg chancen og forsøgte i stedet at tegne et motiv med en sort sprittusch. Jeg havde fundet en dekorativ gren i haven og tegnede i fri hånd mit gren-motiv op på væggen. Det gik heldigvis godt… så jeg undgik lappeløsninger og slap for at male væggen om:D.

Mit motiv har, som sagt, holdt sig flot i ca. fire år – så det må siges at være både et billigt og holdbart alternativ til wallstickers.

 

Kreativ indretning: Tegn dine wallstickers

 

HVORDAN: Har du et motiv, du gerne vil have op på din væg – vandskuret eller ej, kan jeg klart anbefale metoden. Du skal såmænd bare bruge en tyk vandfast tusch… som jo fås i mange flotte farver. Tuschen er god, da det kan være meget vanskeligt at male motivet helt skarpt op med almindelig maling og pensel. Du kan evt. fylde motivet ud med maling, når kanterne er tegnet op. Har du en projektor, kan du ”kaste” motivet op på væggen og tegne det af direkte fra originalen.

 Krativ indretning: tegn din egen "wallsticker"

Del med andre...

4 tanker om "Wallsticker… men denne gang uden sticker"

 1. Modigt gjort ;o)
  Men hvor er det FLOT! Og successen er jo netop dobbelt stor, når det både ser godt ud og har været til den nette sum af ‘næsten ingenting’.
  Tak for inspirationen – du laver altså nogle fine ting.
  Rigtig god weekend, Anette

  • Hej Anette,

   Tak for dine altid søde og positive kommentarer – det er skønt:)
   Du har også altid gang i så mange flotte og spændende kort… jeg har fulgt lidt med fra sidelinjen:)

   Rigtig god mandag.

   Liza

 2. Det er godt nok modigt! Og sikke et resultat, der er kommet ud af det. :-) Jeg følger lige med i bloggen herfra, jeg synes det er nogle spændende indslag her på bloggen.

  • Ja, man skal have en lille smule mod – men man kan jo altid lave en prøve på karton eller papir først. Ellers kan det også lade sig gøre at male væggen over igen:)

   Tak for din kommentar… og rigtig god aften.

   Liza