Sådan skaber du ro og orden i reolen

Du behøver ikke gemme dine lange rækker af kedelige ringbind væk i skabet. De kan i stedet bruges som et stilfuldt element på kontoret.

Jeg har dekoreret mine ringbind med tapet, så hver enkel mappe visuelt bliver en del af en helhed. Derved bliver der skabt sammenhæng og ro i reolen. Samtidig er det let at holde orden på indhold og rækkefølge.

Tapet på ringbind

Øverst er der gjort plads til indholdsbeskrivelse, der er printet på labels, så de kan skiftes ud, hvis indholdet i mappen ændres. Tapetet hedder Floating Foam og er designet af Lars Contzen.

HVORDAN: Hvis du har forskellige typer af ringbind, så sørg for at få dem skiftet ud, så alle mapper er ens – det skaber ro. Find en tapetrest du kan lide og skær det i lange strimler der er ca. et par centimeter mindre end højden af mappernes plastik chartek. Der skal nemlig også være plads til indholdsbeskrivelsen. Lim strimlerne på karton eller fotopapir, så de to øverste centimeter af kartonet stikker op og derved kan bruges som tekstfelt (Jeg har brugt fotopapir, da det har en flot blank overflade og en passende tykkelse). Skær strimlerne ud, så de i bredden passer til mappernes chartek. Husk at holde styr på rækkefølgen, så mønsteret på tapetet bliver genskabt, når mapperne placeres i reolen. Skriv indholdet med tusch direkte på tekstfeltet eller print det på labels, så teksten let og hurtig kan udskiftes, hvis indholdet ændres.

Kreative Krumspring Flue med loop

Del med andre...

En tanke om "Sådan skaber du ro og orden i reolen"

  1. Pingback: GEM og GLEM det GRIMME