Ny stil… med hygge og humor

Mit ganske almindelige, lidt ældre og en smule kedelige gæstetoilet har længe trængt til fornyelse. Men selvom der hverken er tid eller overskud til den helt store omgang med maling eller udskiftning af klinker og inventar, så kan små ting også gøre en stor forskel. Her kan du se, hvor lidt der skal til, for at skifte farve, stemning og stil…

 

Før…

Små ting i indretningen kan gøre en stor forskel

Gæstetoilettet er et rum, der tit står ubrugt hen i dagligdagen. Derfor bliver indretningen ofte af meget funktionel karakter – og rummet kan hurtigt komme til at virke koldt og kedeligt. Bare se mit gæstetoilet, som før fremstod køligt med den helt simple indretning og de turkise farver… funktionelt, ja…

 

… og efter:

Kreativ indretning, små ting - stor forandring

Nye varme farver, flere nips og et miks af nyt og gammelt, har skabt et varmere og mere imødekommende udtryk.

 

Nye farver, nyt liv

Når du bruger nips med farver på, er det super nemt at udskifte farverne i rummet. Det skaber liv at bruge forskellige nuancer af samme farve og hvis du holder farverne i små grupper, risikerer du ikke, at de bliver for dominerende.

Kreativ indretning: Ny stil på badeværelsetVed spejlet har jeg placeret tre små skåle i forskellige nuancer af rød. Det giver et flot og moderne farvespil til rummet. Skålene er fra ”African image”.

Kreativ indretning: Nips nye farver

 

 

 

Indret med humor

Jeg er helt klart til det enkle og ikke for flagrende look … men nogle gange kan det blive lidt for stramt og selvhøjtideligt. Jeg fandt tilfældigt dette skilt og kunne ikke stå for den overraskende pointe. Så forsøg dig med at integrere små og humoristiske detaljer i boligen – det skaber varme og bringer smilet frem hos dig… og dine gæster.

Indret med humor...

Skiltet er fra Ib Laursen og fås med mange sjove citater.

 

Miks nyt og gammelt

Jeg forsøger mig ofte med at mikse nyt og gammelt, for det skaber hygge med ”nostalgi” i boligen. Jeg sørger dog samtidig for at inkorporere nogle moderne elementer, så der ikke går alt for meget “mormor” i indretningen – og udtrykket forbliver moderne og funktionelt.

Kreativ indretning: Ny stil på badeværelsetDet lille bord, som er et arvestykke, har lidt utraditionelt fået sig en plads på gæstetoilettet.

Bordet fungerer perfekt som hyggeskaber, som magasinholder og til opbevaring. Bordet er pyntet med en orkide i matchende røde nuancer, tre helt enkle Kivi fyrfadstager fra iittala – og så er håndklæderne fra min ”blomstrende” ungdom kommet frem fra gemmerne.

 

Kreativ indretning: Ny stil på badeværelset

 

 

Del med andre...

Der er lukket for kommentarer.