Gør det ”grimme” til en unik detalje

De fleste hjem og specielt ældre boliger gemmer ofte på mere eller mindre ”uheldige” installationer, som vi på bedste vis forsøger at gemme af vejen. Men med lidt kreativitet kan man ofte ændre det grimme til en sjov og unik detalje.

I vores nyligt renoverede bryggers findes et (ikke særlig kønt) rør, der på sigt skal gemmes væk bag et skab… men ting tager tid. I mellemtiden har jeg benyttet chancen til at skabe et humoristisk indslag, med små atletiske mænd der forsøger sig med lidt rørbestigning.

Selvfølgelig er det ikke alle, der som jeg har et nedløbsrør placeret i boligen, men jeg håber, ideen kan inspirere dig til at tænke anderledes om dine installationer og derved gøre det ”grimme” til et festligt blikfang. Desuden kan du følge med på bloggen, hvor jeg løbende vil bringe relaterede emner op.

De små mænd er først tegnet op med blyant og derefter malet op med sort maling. Hvis du ikke selv har mod på at tegne dine figurer, så findes der mange fine skabeloner i butikker og på nettet, du kan tegne efter.

Som bud på en alternativ og mere permanent løsning, kan man finde mange flotte og festlige knager på nettet. Jeg kunne sagtens finde på at bruge denne sjove gekko-knage designet Jorine Oosterhoff, der på samme måde kan kravle op af mit rør. De kan let fastgøres med montagelim og derved tilføre røret en ekstra funktion som knagerække. Se gekko-knager her.

 

Del med andre...

Der er lukket for kommentarer.