Få dine kreative fotos på lærred

Med “foto på lærred” kan du nemt skabe din egen personlige vægkunst eller få guldklumpen op på væggen. Her kommer endnu en anmeldelse fra Kreative Krumspring og denne gang har jeg afprøvet SUMOpix foto på lærred.

Foto på lærred

Jeg synes, det er super sjovt at lege med billeder, grafik og illustrationer. Derfor har jeg sagt ja tak til at teste SUMOpix foto på lærred… og jeg fik da også lejlighed til at lege lidt, da jeg skulle vælge mit motiv.

I min anmeldelse har jeg valgt at fremhæve følgende emner:

 :0) Automatisk analyse

Når først du har motivet på plads, kan du på sumopix.com hurtigt og nemt få printet og opspændt dine fotos på lærred. SUMOpix analyserer automatisk dit foto, når du indlæser det på hjemmesiden. Det betyder, at du kun kan bestille dit foto i de størrelser SUMOpix anbefaler (i forhold til motivets kvalitet). Det er rigtig smart, for så får du ikke bestil noget, der ikke ”tåler” en forstørrelse.

 :0( Ingen redigering

Desværre er der ingen muligheder for at redigere dit billede på hjemmesiden, så hvis dit foto skal beskæres eller hvis du ønsker at regulere på farver, lys eller kontraster, skal du have dit billede ind omkring et billedredigeringsprogram først. Det er dog noget de fleste kan klare, men det kan være en lidt besværlig proces for dem, der ikke er vant til at redigerer deres egne billeder.

:0) Flotte motiver og rigtig mange muligheder

Handler det om at få flere farver på væggene, har SUMOpix deres eget galleri, hvorfra du gratis kan vælge imellem mange tusinde farverige motiver. Det kan være en god løsning for dig, der ikke selv er den store fotograf, for så sikrer du dig et smukt motiv, hvor billedkvaliteten er helt i top… og der er virkelig mange billeder at vælge imellem.

SUMOpix giver desuden mulighed for at dele motivet over flere lærreder. Det synes jeg, giver rigtig gode muligheder for at lave noget, der er lidt anderledes. På den måde kan du lege med rigtig store størrelser eller dele dit motiv op på forskellige spændende måder.

 

Kreativ kollage med Lucky Luke

MIT MOTIV
Jeg stod og manglede et billeder til min søns værelse – og for tiden er Lucky Luke bare et hit. Jeg elsker at lege og eksperimentere med grafik og layout. Derfor valgte jeg at stykket et motiv sammen ud fra forskellige billeder, taget af en gamle Lucky Luke tegneserie. Jeg har fotograferet forskellige elementer, redigeret dem og sat dem sammen til et motiv i et fotoredigeringsprogram. Som du kan se, er billedet fra før cigaretten blev censureret væk… måske ikke helt politisk korrekt, men jeg har også valgt at lade den blive;0).

:0) Bestil med ganske få klik

Som sagt, er det nemt og hurtig at bruge SUMOpix, når først du har motivet på plads. Proceduren for bestilling er utrolig enkel og overskuelig med kun ganske få trin. Få dage senere har du dit foto på lærred.

:0l Du skal tænke selv

Når du vælger dit motiv, skal du HUSKE, at lærredet bukkes omkring rammens kant – hvilket betyder, at det yderste af dit motiv ”forsvinder” omkring kanten. Dette skal du have i tankerne, når du vælger motiv og det kan godt drille lidt, første gang du bruger SUMOpix.

 

foto på lærred

:0( Mørke farver bør have en coating

SUMOpix skriver tydeligt, at det er en god idé at vælge en coating, hvis man har meget sort farve på sit motiv. Og det er helt sikkert korrekt, for den sorte farve smitter af og får utrolig let skader, selv ved mindre slag. Jeg er nok tilbøjelig til at mene, at coating skulle være standard, hvis der er meget sort på dit foto. Desværre er en coating en ret stor ekstraudgift.

:0) Flotte farver

Kort sagt, er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet. Farverne er flotte og billedkvaliteten er god.

 

Anmeldelse på http://kreativekrumspring.dk

 Alt i alt…

… er SUMOpix helt sikkert et godt valg, hvis du har planer om at få dine fotos op på væggen.

 

Min anmeldelse er ”honoreret” med det fremviste “foto på lærred”, men vil for god orden skyld understrege, at det helt igennem er mine meninger og ideer der fremlægges i dette indlæg.

Del med andre...

4 tanker om "Få dine kreative fotos på lærred"

  • Hej Anette,

   Tak for din kommentar. Min søn fik billedet i fødselsdagsgave i lørdags sammen med en stor dvd-boks med Lucky Luke film… det var heldigvis et stort hit:)

   Fortsat skøn dag.

   Liza

 1. Jeg har gennem nogle år brugt Fine Photo Prints til at lave mine lærredsprint.
  F. eks. er jeg rigtig glad for at der sider en fotograf og checker mine billeder om de er i orden og en enkelt gang også er kommet med forslag til et par småjusteringer der gjorde billedet bedre. Og så får jeg altid en mail der viser hvad jeg får på billedet inden at jeg skal betale.
  Men det bedste er at jeg hos Fine Photo Prints vælge mellem flere lærreder for det er ikke alle motiver der passer til de billige lærreder.
  Til mine portrætfoto har jeg valget mellem to lærreder der er mere hvide og giver renere hudtone eller gengiver sarte farve mere rent – super.
  Og anmelder. Du har ret i at billeder med meget sort skal coates – det er også min erfaring. Men jeg har erfaret at Fine Photo Prints coatning giver mindre genskind end Somupix’s coatning. Ellers kan man hos Fine Photo Prints også få printet på et lærred med satin overflade. Det er rigtig godt til motiver med meget sort og så er det billigere end at få billedet coatet.
  Så mine ***** går til Fine Photo Prints for rigtig god kvalitet, stort udvalg og en rigtig god service. http://www.finephotoprints.dk

  • Tak for dine input – det er altid fint at dele de erfaringer man har:)

   Jeg kender ikke til Fine Photo Print, men du har sikkert ret. Det jeg umiddelbart tænker er godt ved SUMOpix, er at alle kan være med uanset færdigheder. Det er super hurtigt og lige til.

   Liza