Rå betonbænk til haven

Havemøbler kan godt være en permanent installation, som kan skabe glæde både sommer og vinter. Her kan du se hvordan, jeg har skabt en bænk til sommer og vinter…

DIY Btonbænk

DIY betonbænk: Råt og minimalistisk yder, vedligeholdelsesfri og med en holdbarhed der ikke findes magen til.

I november fik jeg ideen til et vinterhavemøbel til terrassen, bygget ud af gamle brugte beton fliser. Jeg er blevet så glad for dens rå og robuste ydre, at den har fået lov til at blive fast inventar både sommer og vinter. Samtidig er det skønt at kunne genanvende gamle materialer på nye og alternative måde.

 

Fra vintermøbel i november…

Skab dig et vinter-uderum på terrassen

… til sommermøbel i juli.

Lav din egen bænk af genbrugs fliser

HVORDAN: Bænken er bygget op af gamle brugte betonfliser (50 cm x 25 cm) . For at give visuel varme til det kølige beton, har jeg valgt at fylde hullerne ud med brændestykker.

Del med andre...

6 tanker om "Rå betonbænk til haven"

 1. Som altid fyldt med gode idéer :o)
  Fin, rå og enkel. Rigtig god sommer til dig også. Håber, solen og varmen må være din følgesvend de næste 3 uger. Enjoy big time! Kh. Anette

  • Hej Anette,

   Tusind tak. Glæder mig til min kommende ferie til Paris. Det bliver SÅ godt:0)
   Rigtig dejlig ferie til dig også… Krydser også fingre for godt vejr.

   Liza

   • fine ideer, dog må jeg sige din havebænk er super fin. Hvor kan de gamle fliser dog være grimme, her ligner de jo en design bænk…..hvilket det vel også er.

    • Tak for din kommentar – og ja, man kan vel godt kalde det design:) Og det er fedt, når man kan forvandle noget “grimt” til noget fint og brugbart.

     Rigtig god dag:0)

     Liza

  • Ja, det er super nemt. 15 min så har du en bænk.
   Held og lykke med den:)

   Liza