Baggrund

Som industriel designer har jeg igennem en årrække beskæftiget mig med design og produktudvikling – og har samtidig en særlig passion for interiør og indretning. Mine faglige erfaringer med produktdesign, kreativ tænkning og idégenerering er en stor inspirationskilde og nyttige værktøjer, når jeg søger ny inspiration til boligen.

For mig er indretning et sjovt og spændende evighedsprojekt, der tager nye drejninger i takt med at årstiderne, omgivelserne eller tidens trends skifter. Derfor elsker jeg at arbejde med hjemmets små detaljer, der løbende kan ændres eller udskiftes – og holder meget af mine egne små selvgjorte projekter. Desuden sætter jeg en ære i at bruge eller genbruge de ting vi har ved hånden og opfriske boligen uden det behøver at koste en formue.

Vores hjem er en del af vores identitet og af samme grund ønsker de fleste at sætte deres helt unikke fingeraftryk på boligen. På ”Kreative Krumspring” finder du mine bud på sjove og simple ideer til små projekter, du selv kan udføre – og derved sætte dit eget personlige præg på din indretning.

Mit håb er, at andre må finde mine ideer brugbare og derved inspirere dig til nye og kreative ”krumspring” i hjemmet.

Rigtig god fornøjelse!